Muziek

Muziek is van jongs af aan altijd al een groot onderdeel van mijn leven. Toen ik 11 jaar was kreeg ik mijn eerste gitaar. Ik heb nooit les gevolgd bij een leraar, maar vond mijn leraren onderweg op reis. 

Tijdens mijn reis in Australië heb ik mijzelf nog meer durven ontwikkelen als muzikant. Ik kreeg een prachtige gitaar van een man. Kort daarna, onderweg naar het zuiden, werd mijn tas gestolen met mijn paspoort en creditcards erin. Ik kon geen geld opnemen bij de bank zonder mijn paspoort. Toen heb ik 2 weken op straat muziek gemaakt om geld te verdienen om naar Sydney te vliegen en een nieuw paspoort aan te vragen. In deze tijd ben ik helemaal uit mijn schulp gekropen en ben daarna veel op gaan treden in pubs en eettentjes. Nu geniet ik ervan om mijn muziek te delen op feestjes en festivals!

“Ik hou er van om mezelf en de liefde die ik voel te uiten door middel van muziek”

Toen ik terugkwam van mijn reis, ben ik yoga gaan volgen bij “Casa Baiscflow” in Aarle-Rixtel. Sabine, de eigenares, gaf een open dag voor haar studio en was op zoek naar een muzikant. Ik zei dat ik muziek speel, en ben mijn gitaar thuis gaan halen. Sabine zei dat ze het prachtig vond en vroeg of ik bij haar open dag wilde komen spelen! Kort daarna heb ik voor de eerste keer bij de eindontspanning van één van haar yogalessen gespeeld. Ik ervaarde dit als zo intiem! De krachtige stilte, de mensen die liggen, en de muziek die de ruimte vult. Toen voelde ik dat dit het voor mij is. Muziek en yoga.

Soundhealing & meditatie

Mijn collectie van instrumenten werd steeds groter en ik ben gaan oefenen om deze naast mijn gitaar als basis instrument te bespelen. Hierna ben ik gaan experimenteren met het geven van soundhealing sessies in combinatie met een geleide meditatie/visualisatie en ben mezelf hierin beter gaan ontwikkelen. Ik geniet intens van het geven van sessies en workshops waarin muziek dragend is. In België heb ik een opleiding voor soundhealing gevolgd bij Marijn de Wit van “De White Arrow”. Nu voel ik sterk dat het een onderdeel is van mijn missie, om muziek te gebruiken als middel voor mensen om bij zichzelf te kunnen komen en totale ontspanning en heling te kunnen ervaren. Hier krijg ik mega veel energie van!

Yoga

Na mijn eerste aanraking met yoga in 2012 was ik meteen verliefd. Ik voelde me landen in mezelf. Ik ben in 2015 gestoken door een mug met het Denguevirus in Indonesië, waardoor ik erg ziek was. Door steeds vaker yoga te beoefenen, heeft het me in deze tijd ontzettend geholpen om dichter bij mijn gevoel te staan en voor mezelf te zorgen. Het is een belangrijk onderdeel geweest voor mijn proces. Ik voel dat het voor mij een manier van leven is geworden. Na er veel over gedroomd te hebben, ben ik een yogadocentenopleiding gaan volgen bij “Yogacollege Tilburg.” Jasper en Marloes van YCT hebben me enorm op weg geholpen tijdens mijn reis op de yogaopleiding. Bij de eerste dag wist ik het al. YES, ik ben THUIS. 

[email protected]
facebook.com/kelsey
Eindhoven
Noord-Brabant
KvK 123456789
BTW 123456789